Łowiska Wielkopolska - Lubuskie

W tym miejscu piszemy i dyskutujemy na temat łowisk wędkarskich, miejsc i sposobów na spędzenie wolnego czasu nad wodą, najlepszej formy wypoczynku. Znalezienie obiecującego ryby łowiska nie jest sprawą łatwą, a ważną jeśli nie najważniejszą. Dyskutujemy tutaj o łowiskach od najmniejszych nie znanych stawów, po wielkie jeziora, rzeki, akweny przyciągające wędkarzy i miłośników wypoczynku nad wodą.

Łowiska Wielkopolska - Lubuskie

Postprzez pingwin » Śro Lut 25, 2009 7:43 pm

Witam! W czerwcu wybieram się z żoną na wypoczynek połączony z wędkowaniem.Proszę o podpowiedz gdzie w wielkopolsce lub lubuskiem można wypocząć, popływać w ciepłym i czystym jeziorze, a do tego miło powędkować i liczyć na jakiś połów .Interesuje mnie każda metoda, szczególnie lekki spinning. również każda ryba z (głównie drapieżnik)Proszę o porady ,gdzie ,co ,.jak łowić itp.Z góry dziękuję.
pingwin
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Dołączenie: Śro Lut 25, 2009 7:40 pm

Re: Łowiska Wielkopolska - Lubuskie

Postprzez morski99 » Nie Mar 15, 2009 9:56 pm

czemu nie na mierzeji wiślanej??? mam dobre miejsce - przesle na maila albo www.stegna.za.pl
Najpiękniejsze łowiska Żuław Wiślanych http://www.stegna.za.pl
Stegna
morski99
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Dołączenie: Pią Mar 13, 2009 10:50 pm

Postprzez darekp » Nie Kwi 26, 2009 8:33 am

Witam. Polecam Ośrodek Za Lasem w Gościmiu - http://www.akme.pl/turystyka/index.php?doc=34 Spokojne miejsce w Puszczy Noteckiej z własną plażą i wypozyczalnią sprzętu pływającego. Pozdrawiam
darekp
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Dołączenie: Nie Kwi 26, 2009 8:28 am

Postprzez sylwester » Wto Paź 06, 2009 2:40 pm

stegna - byłem i polecam także!
sylwester
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Dołączenie: Wto Sie 11, 2009 11:41 am

Postprzez adam1 » Wto Gru 15, 2009 3:55 pm

także polecam :)
adam1
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Dołączenie: Wto Gru 15, 2009 3:52 pm

Powróć do Łowiska wędkarskie i wody

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość