Nowy Dwór i Stegna.

Forum dyskusyjne, na którym poruszamy tematy w jakże ważnej dla wędkarzy kwesti, czyli rekreacji i turystyce. Wielu z nas jest juz tak zajęta, że na organizację wędkarskiego wypoczynku w towarzystwie przyjaciół, czy też z rodziną brakuje czasu. I szczerze powiedziawszy przez Internet można łatwiej zorganizować sobie wspólne łowienie. Każdy może przedsięwziąć pasjonująca eskapade turystyczną, podczas której nie tylko ryby są ważne, a na przykład sam sposób przemieszczania się, obserwacje przyrody, spotkania z ludźmi, zwiedzanie okolicy. Kiedy mamy swobodny dostęp do sieci, wszechstronniejsze przygotowanie się do takiego wyjazdu nie powinno nastręczać specjalnych problemów. I do tak planowanych wypraw wędkarskich namawiać mają posty na tym forum.

Nowy Dwór i Stegna.

Postprzez morski99 » Nie Mar 15, 2009 10:10 pm

Drodzy Państwo. Zachęcam do zapoznania się z możliwością powędkowania w okolicach Nowego Dwou Gdańskiego. Przez to miasto przepływa rzeka Tuga. Rzeka ta choć niepozorna to obfituje we wspaniałe okazy ryb. Płoć, okon, leszcz czy tez szczupak - to najczęściej spotykane gatunki. Łowiska położone w okolicach Nowego Dworu to cała sieć rzek i rzeczek ( wiadomo - żuławy). Polecam serdecznie w ramach turystyki i rekreacji połączonych z wędkowaniem. Zainteresowani prosze pisać do mnie na PW lub odwiedzić moją stronkę.
Najpiękniejsze łowiska Żuław Wiślanych http://www.stegna.za.pl
Stegna
morski99
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Dołączenie: Pią Mar 13, 2009 10:50 pm

Re: Nowy Dwór i Stegna.

Postprzez soccerp » Pią Paź 16, 2009 5:10 pm

Kiedyś tam byłem, ale dosyć dawno. Czy ktoś jest zorientowany jakie teraz są tam łowiska?
soccerp
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Dołączenie: Pią Paź 16, 2009 5:01 pm

Postprzez adam1 » Wto Gru 15, 2009 3:54 pm

także się zastanawiałem
adam1
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Dołączenie: Wto Gru 15, 2009 3:52 pm

Postprzez jarrybegood » Pią Sty 01, 2010 6:25 pm

Dzięki za namiar. Przyda się.
jarrybegood
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Dołączenie: Pią Sty 01, 2010 5:52 pm
Miejscowość: Szczytniki

Powróć do Rekreacja i turystyka wędkarska

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość