Sponsor nagrody w "Wędkarz roku"

Tu umieszczamy sprawy ważne dla Rekreacja i Turystyka Wędkarska, zgłaszamy problemy dotyczące życia użytkowników i funkcjonowania strony. Nie wiesz co jest do czego i jak działa - zapytaj! Napisz o błędach strony, albo nowych pomysłach.

Sponsor nagrody w "Wędkarz roku"

Postprzez Malina » Śro Lut 25, 2009 8:35 pm

Pragnę zaprosić do współpracy. Gorąco proszone o kontakt są "Grube ryby" - coroczni sponsorzy nagrody dla specjalistów wędkarstwa, którzy pracują nad hasłem i rangą :arrow: "Wędkarz roku" w Portalu RTW. Chcielibyśmy corocznie każdemu zwycięzcy w "Wędkarz roku" wręczyć nagrodę.
Myślę, że byłoby dobrze, kiedy wiadome będzie co jest nagrodą na początku każdego nowego roku, czyli sezonu wędkarskiego i kto jest sponsorem nagrody. Jeżeli są tacy którzy podzielają moje zdanie proszę o kontakt.
W zamian oferuję na stronie "Wędkarz roku" i stronie głównej całoroczną extra reklamę wizytówkę sponsora nagrody.
Tym, którzy wspierają idee strony, za współprace jak i rozwiązania dla potrzeb tematu serdecznie dziękuję.
Awatar użytkownika
Malina
Administrator
Administrator

Dołączenie: Śro Lut 11, 2009 10:08 pm
Miejscowość: Opolanin

Re: Sponsor nagrody w "Wędkarz roku"

Postprzez adam1 » Wto Gru 15, 2009 3:56 pm

dobrze że się znalazł sponsor ;)
adam1
Wtajemniczony
Wtajemniczony

Dołączenie: Wto Gru 15, 2009 3:52 pm

Re: Sponsor nagrody w "Wędkarz roku"

Postprzez Malina » Czw Mar 25, 2010 6:39 pm

Tak, sponsora nie widać, z reklamy grosze. Czy ktoś klika w reklamy?
Książek chyba nikt nie czyta.

No cóż działam dalej, może z serwisu finansowego, który polecam coś będzie i rozwiniemy skrzydła.
Ta, latające ryby. Nie możliwe :geek:

Ok, gadu gadu, a pociagi dalej jeżdżą.

Zapraszam do korzystania z oferty serwisu.
Zgromadzone środki będą przeznaczone na serwer i nagrodę w "Wędkarz roku".
W imieniu swoim i ekipy. Dziękujemy.
Awatar użytkownika
Malina
Administrator
Administrator

Dołączenie: Śro Lut 11, 2009 10:08 pm
Miejscowość: Opolanin

Powróć do Ważne sprawy

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość